8:00 - 21:00
ua
257

Стоматологія На Проспекті Маяковського

Дивіться відео з нашими лікарями стоматологами
Зміст:
  • Стоматологія Люмі-Дент (проспект Маяковського)
  • Найкраща стоматологічна клініка Деснянського району
  • Запис на прийом до стоматології

Стоматологія Люмі-Дент (проспект Маяковського)

Еволюція стоматологічних технологій не залишає місця для зубного болю – у хороших клініках стоматології лікування проводиться під анестезією в найкомфортніших умовах для пацієнта із турботою про нього та його стан.

Але пошук такої стоматології може забрати чимало сил і зайняти чимало часу, особливо якщо ви живете і працюєте не в центрі міста.

Для шукаючих стоматологічну клініку у Деснянського району, є проста можливість знайти свого стоматолога поряд з проспектом Маяковського – відповідального, сімейного, уважного та професійного.

Якщо вам потрібний саме такий стоматолог, приходьте до клініки стоматології мережі "Люмі-Дент".

Фото. Адміністратори на рецепції дадуть відповіді на питання які Вас цікавлять.

стоматологія на маяковського фото Київ ЛюміДент

Найкраща стоматологічна клініка Деснянського району

У стоматології на проспекті Маяковського є все необхідне, щоб провести якісні профілактичні процедури, гігієнічне чищення, просте та складне лікування будь-яких хвороб зубів та ротової порожнини:

  • Просторі кабінети оснащені передовим імпортним обладнанням (мікроскопи, апарати комп'ютерної анестезії без голок, томографи).
  • Власна лабораторія мережі для матеріалів (протезування, імплантація зубів).
  • Штат кваліфікованих лікарів стоматологів (на відміну багатьох колег, тут не залучають до робіт анестезіолога з інших центрів, тому можуть проводити серйозні інвазії у будь-який час - коли це потрібно пацієнту).
  • Дитяча стоматологія Маяковського проспекту працює в щоденному режимі без вихідних, пропонуючи повний комплекс послуг дітям від 1–3 років (сріблення зубів, герметизація фісур, операції під загальною седацією та багато іншого).
  • Автоматизовані системи запису для візиту до стоматології: адміністратор допоможе вибрати оптимальний час і підказати, який стоматолог вам потрібен, по телефону.
Стоматологія ЛюміДент на проспекті Маяковського – це сучасні стоматологічні рішення, високі технології, уважне ставлення до кожного пацієнта та оптимізовані ціни.

У стоматології приймають дорослі та дитячі стоматологи, це не просто хороша сучасна поліклініка поруч із роботою, це сімейний центр із широкими можливостями.

Фото. Наша пацієнтка під час лікування зубів у клініці Люмі-Дент.

стоматологія маяковського фото Київ ЛюміДент

Запис на прийом до стоматології

Записатися на прийом до стоматолога на проспекті Маяковського Ви можете:

  • Офлайн. Просто приходьте на адресу, вказану на сайті стоматології;
  • По телефону. Номери наших кол-центрів наведені на сайті;
  • Онлайн. Для цього ви можете почати чат на нашому сайті з менеджером клініки, в якому зможете уточнити всі деталі та підібрати для себе потрібний час. Це зручно, якщо поспіху (показань до термінового звернення до стоматології) немає.

У кожному випадку адміністратор стоматологічної клініки Люмі-Дент допоможе підібрати ідеальний час візиту до стоматолога, і відповість на всі Ваші питання по цінам стоматології, видами маніпуляцій, доступними технологіями.

 

Адреса найближчої стоматології Маяковського проспекту із мережі клінік Люмі-Дент: Оболонь, проспект Героїв Сталінграда 24А.

 

Прокласти маршрут

 

Вибирайте кращих у своїй справі!

 

Запишіться до наших стоматологів на безкоштовну консультацію!

 

Прийом проводять
Дата публікації: 20.12.2019
Дата редагування: 09.11.2023
Ціни на послуги
Вернутся к записям блога
Відгуки про нас
Дивитися більше
1 голосів, оцінка: 5 з 5
Поки не піднялися ціни - запишіться на безкоштовну консультацію! Поки не піднялися ціни - запишіться на безкоштовну консультацію!
Це обов'язкове поле

Записатися на безкоштовну онлайн консультацію