Терапевтична Стоматологія Київ

Рекомендоване відео

 

Терапевтична стоматологія Люмі-Дент в Києві

 

Терапевтична стоматологія - це величезний розділ стоматології, який займається вивченням і лікуванням захворювань порожнини рота.

 

Гігієна ротової порожнини

 

 

Ротова гігієна - основний профілактичний захід, який має періодично проводитися практично у всіх пацієнтів стоматолога.

Докладніше

 

Видалення зубного нальоту

 

 

Професійне чищення зубів у стоматолога має важливе значення, оскільки є однією з головних профілактик багатьох захворювань зубів і білязубних тканин.

Докладніше

 

Пародонтологія

 

 

Пародонтологія являє собою діагностику та лікування захворювань ясен терапевтом пародонтологом. Запаленню навколозубних тканин піддається понад 80% населення.

Докладніше

 

Лікування та пломбування зубів

 

 

При виникненні хворобливих відчуттів в зубах - необхідно їх лікувати у стоматолога не відкладаючи, бо зволікання може призвести до прогресування процесу, і переходу запалення на судинно-нервовий пучок зуба - пульпу.

Докладніше

 

Лікування каналів зубів

 

 

Пульпіт - запальне захворювання нерва (пульпи). Пульпіт характеризується пульсуючим нападоподібним болем, переважно вночі...

Докладніше

 

Герметизація фісур

 

 

Герметизація дитячим стоматологом є важливим чинником у профілактиці каріозного ураження одного з найбільш уражених ділянок коронкової поверхні зубів - міжбугоркових фісур ...

Докладніше

 

Фторування зубів

 

 

Глибоке фторування стоматологи проводять для відновлення початкового руйнування зубної емалі, і усунення підвищеної чутливості зубних тканин на термічні і хімічні ...

Докладніше

 

- ось далеко не повний список захворювань порожнини рота, лікуванням яких займаються лікарі, зайняті у терапевтичній стоматології.

 

Крім ліквідації патологічного процесу, сучасна терапевтична стоматологія приділяє більше уваги відновленню зубних тканин, які були цим процесом зруйновані.

Примітний факт, завдяки сучасним методам лікування, зменшується його ціна.

 

  • Фахівці стоматологічних клінік Люмі-Дент, які розташовані в місті Київ, проводять терапевтичне лікування за допомогою місцевої анестезії, яка не тільки дозволяє скоротити час лікування, але і в принципі скоротити кількість відвідувань, які пацієнтові необхідно зробити.
  • Так, наприклад, лікування кореневих каналів, яке зазвичай вимагало декількох відвідин стоматолога, завдяки місцевій анестезії може бути виконане всього за один візит.
  • Також сучасна стоматологія постійно розвивається в бік підвищення рівня комфорту для пацієнтів. І якщо раніше перспектива візиту до стоматолога навіювала на більшість людей страх, то зараз візити до стоматолога стають все менш і менш страшними.

 

Більш того, завдяки сучасним методам діагностики, більшість захворювань порожнини рота можна запобігти ще до їх появи. Запишіться на прийом і фахівці клініки Люмі-Дент оглянуть Вашу ротову порожнину і дадуть максимально докладну консультацію.

 

У професіоналізмі і високій якості таких консультацій Ви можете переконатися, прочитавши численні позитивні відгуки про нашу стоматологію у розділі "Відгуки стоматології Києва".

 

Важливо! Наша стоматологія пропонує 2 роки гарантії на всі послуги, усі інші клініки - 1 рік. З нами надійніше!

 

Зведена статистика з деяких послуг, наданих за 2023 рік:

 

Проведено комп'ютерних анестезій STA
6954
Лікування каналів зубів
3278
Встановлено пломб
4585
Професійних відбілювань
453
Комплексних гігієнічних чисток
2430

 

Запишіться на безкоштовну консультацію!

Ціни на послуги

Огляд, консультація
безкоштовно
Професійна чистка зубів (за 2 щелепи)
Акція! – Тільки до 31 травня!
1599 грн
Відбілювання зубів домашнє з капою (1 щелепа)
2900 грн
Чистка зубів Air-Flow (1 щелепа)
615 грн
Ультразвукова чистка зубів (1 щелепа)
590 грн
Седація закисом азоту (30 хвилин)
1350 грн
Седація закисом азоту (15 хвилин)
675 грн
Комп'ютерна анестезія STA
530 грн

Ці послуги у нашій клініці надають

Кухар Ірина Дмитрівна
Лікар стоматолог терапевт
Дульнєв Кирило В'ячеславович
Лікар стоматолог терапевт
Артеменко Марта Сергіївна
Лікар стоматолог терапевт
Кухар Ігор Васильович
Лікар стоматолог терапевт