Фотополімерна Пломба Для Зуба- Скільки Коштує

 

У цій статті лікар стоматолог терапевт мережі клінік Люмі-Дент в Києві розповість про:

 

  • етапи пломбування зуба при карієсі;
  • види зубних пломб;
  • сучасні технології, що застосовуються при лікуванні кореневих каналів;
  • вартість лікування зуба.

 

Лікування та пломбування зубів без болю

 

Нижче Ви зможете прочитати - скільки коштує поставити фотополімерну пломбу на зуб, щоб вона більше не випадала.

 

Переваги клінік Люмі-Дент:

 

1) Наші фахівці проводять пломбування зубів при карієсі переважно з використанням п'ятнадцяти новітніх стоматологічних мікроскопів, які забезпечують високий рівень візуалізації місця пломбування та якість зубних пломб. Це допомагає нам виконувати фотополімерное пломбування зубів з гарантією відмінної якості пломб.

 

2) Якісно лікувати уві сні, або під надійною комп'ютерною анестезією - неможливо без використання даних 3D томографії щелеп. В наших клініках функціонують 3 комп'ютерні томографи Vatech PHT-6500.

 

Лікування зубів під мікроскопом з використанням даних тривимірного комп'ютерного зображення - дозволяє добитися максимальної точності при постановці діагнозу, і якості при роботі по пломбування зубів, каналів коренів, і установці пломб в каріозні порожнини.

 

На фото - пломбування зуба зі стоматологічним мікроскопом.

 

 

В стоматології Люмі-Дент працюють 3 багатофункціональних рентгенологічних відділення з трьома новітніми і найточнішими комп'ютерними томографами Vatech PHT-6500. Устаткування дозволяє отримати ортопантомограму (панорамний знімок) і комп'ютерну томограму (3-D зображення) щелепно-лицьової області. Будь-яке обстеження можна отримати без очікування і черги.

 

Також присутній радіовізіограф, що дозволяє робити цифрові локальні знімки, замість застарілих плівкових, з мінімальним променевим навантаженням на пацієнта, для поліпшення якості пломбування зубів і зубних пломб в наших клініках.

 

3) В Люмі-Дент у Києві пломбують зуби при карієсі - ставлять світлові пломби - під безболісною і надійною комп'ютерної анестезією, пломбування без використання шприця.

 

Фото. Прилад комп'ютерної анестезії STA.

 

 

Тому в клініках Люмі-Дент проводиться ремонтування зубів полімерними пломбами, фотополімерне пломбування зубів і лікування без болю, так як Ви не відчуєте навіть уколу голкою. Ціна на таку анестезію в стоматології трохи дорожче, але якість її і комфорт для пацієнта при пломбуванні - перевершує у багато разів звичайний укол шприцем.

 

4) До Ваших послуг - професійні стоматологи терапевти, які мають високу кваліфікацію, пройшли спеціальні курси з ендодонтичного виліковування каналів, пломбування зубів, і з художньої реставрації зубних тканин фотополімерними пломбами.

 

5) Ви заздалегідь знаєте ціну на лікування, пломбування каналів, і на полімерну пломбу перед кожною маніпуляцією. Лікар і адміністратори зобов'язані попередити Вас заздалегідь про вартість пломби та інші роботи, під час Вашого попереднього візиту в клініку, або по телефону.

 

Фото зубних пломб - Фотополімерне пломбування - приклад роботи наших фахівців.

 

 

6) В розділі "Наші роботи" - Ви можете побачити приклади пломбування зубів і лікування нашими лікарями - завжди висока якість пломб і впевненість в кінцевому результаті!

 

7) Думки пацієнтів про наших лікарів - текстові та відео - Ви можете побачити в розділі "Відгуки стоматології Києва".

 

Також відгуки багатьох наших пацієнтів про обслуговування в клініках Люмі-Дент можливо прочитати на численних форумах і порталах відгуків в інтернеті.

 

Важливо! Наша стоматологія пропонує 2 роки гарантії на полімерні пломби та інші послуги, всі інші клініки - 1 рік. З нами надійніше!

 

Поставити пломби на зуби уві сні

 

При появі сильних больових відчуттів - часто необхідна загальна седація - без зволікання, інакше затримка призведе до прогресу захворювання, і до початку запалення судинно-нервового пучка зуба - пульпи.

 

У разі запалення пульпи зуба - наші лікарі терапевти проведуть якісне видалення нервів з каналів, і надійне їх пломбування за новою технологією, поставлять пломби з використанням стоматологічних мікроскопів.

 

Візит в стоматології Люмі-Дент по такій проблемі - включає проходження, чистку і пломбування каналів коренів, якщо почнеться запалення нерва. А потім проводять пломбування зуба фотополімерною зубною пломбою.

 

Відвідування наших стоматологічних клінік завжди починається з безкоштовної консультації у стоматолога.

 

При підозрі на пульпіт (запалення нервово-судинного пучка) - пацієнт спочатку проходить рентгенівське обстеження. Досить часто перед початком всіх процедур проводиться електроодонтодіагностика (ЕОД) - замір реактивності нерва на електричне роздратування. ЕОД допомагає ставити коректний діагноз і прийняти рішення щодо пломбування кореневих каналів.

 

На фото - до і після пломбування зуба світловою пломбою нашого пацієнта в Києві.

 

 

Як пломбують зуби

 

Основні етапи пломбування зубів:

 

1) Для усунення карієсу лікар прибирає уражені тканини і заповнює порожнину пошарово фотополімерною пломбою на зубі.

 

2) Перед тим, як запломбувати - поставити світлову пломбу зуба - фахівець при необхідності встановлює спеціальні секційні матриці для пломбування, для правильного відновлення зубних бічних стінок зуба.

 

Ні в якому разі не можна ставити світлову пломбу одну на два зуба, так як вони мають вроджену незначну рухливість. Вони як би висять в кістковій лунці щелепи на зв'язках. Якщо поставлена загальна фотополімерна пломба на два зуба - вона обов'язково відірветься від одного або обох відразу.

 

3) Якщо каріозна порожнина глибока - часто фахівці ставлять на дно під зубною пломбою - спеціальну прокладку з гідроксиапатиту кальцію, для активування зростання внутріпульпарного дентину з метою збільшення товщини шару дентину, що захищає внутрішній судинно-нервовий пучок від зовнішніх впливів.

 

4) Потім стоматолог пошарово накладає шари світлової пломби, і асистент їх засвічує. Не можна при великому розмірі порожнини поставити пломбу на зуб одним внесенням фотополімера. В цьому випадку при твердінні матеріалу фотополімерною пломби зуба - виникне велике внутрішнє напруження, яке призведе до відриву частини пломби від зубних стінок. У цьому місці може з'явитися чутливість на подразники, і в майбутньому знову розвинеться карієс під пломбою.

 

На фото - до і після пломбування зуба фотополімером в Києві. Пломба на жувальний зубі.

 

 

Також при встановленні світлових пломб активно застосовуються:

 

1) Ретракційні нитки, що зупиняють кровотечу з ясен, якщо карієс розташовується на кордоні зуба і ясенного краю. Також нитки змушують ясна стискатися, при цьому відкриваючи і роблячи лікарю зручний доступ в разі встановлення пломб в порожнини, розташовані нижче краю ясен.

 

2) Міжзубні клини, які допомагають змоделювати і поставити світлову фотополімерну пломбу правильно, щоб не забивалася їжа, не застрявала гігієнічна нитка при чищенні міжзубних проміжків, і не травмувався ясенний сосочок.

 

3) Система комп'ютерної діагностики прикусу T-scan - забезпечує оптимальне навантаження на майбутню зубну пломбу, для профілактики підвищення прикусу і можливих відколів зробленого пломбування.

 

Моделюють реставрацію індивідуально вибраними матеріалами для пломбування (фотополімерні пломби, стеклоїономірні, ормокерні), не тільки відновлюють форму, а й відтворюють прекрасний естетичний вигляд, щоб було складно після втручання лікаря визначити раніше наявність проблем на цій ділянці.

 

В наших клініках часто проводять лікування та пломбування зубів уві сні (постановка пломби в стані медикаментозного наркозу) за один візит.

 

Відразу після встановлення світлової пломби з фотополімеру - можна приймати їжу.

 

4) Ми безперервно розвиваємо наші технології пломбування зубів, тому вже сьогодні готові запропонувати всім пацієнтам цифрове сканування порожнини і швидке виготовлення керамічних вкладок і вінірів, в нашій власній цифровій зуботехнічній лабораторії. Вкладки і вініри з кераміки нічим не відрізняються від природних зубних тканин, на відміну фотополімерних зубних пломб - не змінюють форму і об'єм з плином часу.

 

До того ж - керамічні вініри і вкладки набагато стійкіші до жувального тиску, тому прослужать Вам в рази довше фотополімерної пломби. Поміщаються керамічні вкладки і вініри в оброблену порожнину зуба за допомогою спеціального адгезивного клею.

 

Така конструкція нічим не відрізняється візуально від зубних тканин, і служить на порядок краще, довше, і надійніше, ніж будь-який з видів фотополімерного пломбування.

 

Наявність власної новітньої цифрової лабораторії дозволяє нам запропонувати Вам виготовлення вкладок і вінірів з кераміки за унікально низькою ціною, не набагато відрізняється від ціни світлової пломби.

 

Запитуйте про цю новітню послугу ремонту та протезування у наших фахівців!

 

Детальніше читайте про керамічні вкладки і вініри

 

 

Сьогодні можна вибрати оптимально необхідний за кольором відтінок пломбувального матеріалу зубної пломби, щоб реставрувальна частина абсолютно нічим не відрізнялася від рідних зубних тканин.

 

Більш того - зазвичай кожна пломба складається з декількох відтінків, з допомогою такої комбінації можна передати максимально подібний колір структури зубів.

 

Після закінчення пломбування зуба - стоматолог перевіряє реставрацію по прикусу, потім полірує зубну світлову пломбу за допомогою спеціальних поливальних головок і паст. Після цього здійснює її фінішне засвічування пломбування фотополімерною діодною лампою.

 

Ви відразу можете їсти після такого пломбування зуба, так як світлова пломба застигає моментально в процесі засвічування.

 

Скільки коштує вилікувати один зуб?

 

Пломбування зубів - ціна в Києві

 

Види пломбування
Ціна, в гривнях
1 ступінь
2 320
Пломбування зуба 2 ступінь
2 620
3 ступінь
2 985
4 ступінь
3 045
Пломбування зуба 5 ступінь
3 325
6 ступінь
3 525
Повне нарощування зуба на корені
4 175

 

Ціна фотополімерних пломб та інших послуг вказана вгорі і внизу цієї сторінки. Також вартість пломбування зубів можна побачити в розділі "Стоматологія ціни".

 

 

Відвідайте стоматологічні клініки Люмі-Дент на правому та лівому березі, на масиві Оболонь, Позняки, Осокорки, Солом'янка - на безкоштовну консультацію!

 

Ми гарантуємо Вам професійний підхід, відмінну ціну!

 

Ціна фотополімерної пломби в Києві 

 

Таблиця розрахунку цін пломбування та реставрації зубів

 


 

I
Поверхневі і початкові каріозні процеси на жувальній поверхні премолярів.
II
Поверхневі і початкові каріозні процеси на жувальній поверхні молярів.
III
Середні каріозні процеси на жувальній і пришийковій поверхні молярів і премолярів.
IV
Глибокі і середні каріозні процеси на молярах і премолярах (пломба відновлює 1-ну контактну і жувальну поверхні). Середній каріозний процес у фронтальній ділянці (контактна поверхня), без пошкодження ріжучого краю.
Пломбування зуба V ступеня складності
До V ступеня відносяться глибокі каріозні процеси на молярах і премолярах (пломба відновлює дві контактні і жувальну поверхні). Середні і глибокі каріозні процеси фронтальної групи зубів з порушенням ріжучого краю.
VI ступінь
Глибокі каріозні процеси всіх груп зубів (пломба відновлює більше 50% зубної поверхні).
Повна реставрація
Художнє відновлення зі збереженням індивідуальної анатомії і застосуванням в роботі фотополімерних фарб.

 

Зведена статистика з деяких послуг, наданих за 2023 рік:

Проведено комп'ютерних анестезій STA
6954
Встановлено пломб
4585
Лікування каналів зубів
3278
Професійних відбілювань
453
Комплексних гігієнічних чисток
2430

 

Вибирайте поруч кращих у своїй справі!
 
Запишіться сьогодні на безкоштовну консультацію!
 
 

Ціни на послуги - вказані без урахування додаткових маніпуляцій. Детальний розрахунок вартості запломбувати зуб можна побачити вище на сторінці

Пломбування зубів (1 зуб) - полімерна пломба
998 грн
Пломба на передній зуб
1410 грн
Запломбувати зуб
1350 грн
Встановлення фотополімерної пломби
1350 грн
Комп'ютерна анестезія STA
530 грн
Лікування карієсу «без свердління» Icon (1 зуб)
1450 грн
Лікування зубів під мікроскопом (1 зуб)
430 грн
Поширені запитання та відповіді
Запитання:  Де краще поставити пломбу в Києві?
Відповідь: 

Якісно та недорого запломбувати зуби можна в мережі клінік Люмі-Дент, розташованих в:

Запитання:  Яка ціна зубної пломби?
Відповідь: 

В стоматологічних клініках Люмі-Дент вартість пломби на зуб становить вiд 1350 до 2290 гривень.

Запитання:  Яка ціна видалення карієсу?
Відповідь: 

Вартість лікування карієсу зі встановленням фотополімерної пломби - вiд 1350 до 2290 гривень. Точна ціна лікування залежить від обсягу уражених тканин зуба.

Додатково також необхідно сплатити анестезію 530 гривень.

Запитання:  Скільки коштує пломба для зуба?
Відповідь: 

Ціна зубной пломби в стоматологічних клініках Люмі-Дент -  вiд 1350 до 2290 грн.

Запитання:  Яка ціна запломбувати зуб?
Відповідь: 

Пломбування зуба фотополімерним матеріалом коштує  вiд 1350 до 2290 гривень.

Додатково оплачується:

  1. Комп'ютерна анестезія - вартість  530 грн.;
  2. Стерильний набір – 245 грн.
Запитання:  Яка ціна заміни пломби?
Відповідь: 

Поміняти стару пломбу в зубі на нову коштує  вiд 1350 до 2290 гривень.

В Києві зуби пломбують

Кухар Ірина Дмитрівна
Лікар стоматолог терапевт
Горбецький Артем Васильович
Лікар стоматолог терапевт
Дульнєв Кирило В'ячеславович
Лікар стоматолог терапевт
Артеменко Марта Сергіївна
Лікар стоматолог терапевт
Охременко Василь Олексійович
Лікар стоматолог терапевт
Мирошниченко Діана Володимирівна
Лікар стоматолог пародонтолог