Акції клінік

АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ СТОМАТОЛОГІЙ ЛЮМІ-ДЕНТ

Наша стоматологія Люми-Дент в Києві пропонує для клієнтів акції та знижки. Перелік пропозицій представлений на цій сторінці.

Після отримання першої будь-якої процедури в стоматологічній клініці - відвідувач отримує дисконтну карту, з початковою знижкою на багато послуг. Потім розмір дисконту зростає, відповідно до накопичення певних сум загального платежу за всі послуги.

Акції в наших клініках припускають отриманням пацієнтом низки бонусів або безкоштовних пропозицій. Ви завжди можете уточнити у адміністраторів або за вказаними вище телефонами - можливість їх використання і підсумовування між собою.

Крім того, ми регулярно влаштовуємо цінові розпродажі на сезонні послуги (наприклад, відбілювання зубів). Також дисконти пропонуються нашим відвідувачам клінік в періоди розширення нашої мережі, які відбуваються регулярно щороку.

Більш детальну інформацію про наши дисконти Ви можете отримати у адміністраторів клініки при першому візиті, або по телефону.

Стоматологія Люмі-Дент - кращий вибір для тих, хто рахує гроші, і хоче обслуговуватися в якісній і сучасній клініці!

Зведена статистика наших центрів стоматології в Києві на правому та лівому березі, на масиві Оболонь, Позняки, Осокорки - по деяких послуг, наданих за 2023 рік:

Проведено комп'ютерних анестезії STA
6954
Лікувань під седацією (лікування зубів уві сні)
165
Простих видалень зубів
2084
Видалень зубів мудрості
870
Встановлено пломб
4585
Професійне відбілювання зубів
453
Комплексних чисток зубів
2430
Встановлено імплантів
1834