Стоматологічна Хірургія В Києві- Хірурги Люмі-Дент

Рекомендоване відео

Що таке хірургічна стоматологія

 

Стоматологічна хірургія - це напрямок медицини, під яким об'єднують всі маніпуляції, пов'язані з оперативним втручанням в тверді або м'які тканини ротової порожнини.

 

До якості хірургічної стоматології сьогодні пред'являються дуже серйозні вимоги: вони стосуються кваліфікації лікаря, безпеки самого процесу, а також знеболення.

 

Напрямки хірургічної стоматології у київській мережі клінік Люмі-Дент

 

Під хірургією в стоматології об'єднують величезну кількість маніпуляцій, перерахувати всі важко, проте можна позначити деякі напрямки діяльності:

 

  • Зубозберігаючі операції - до них відносять видалення зубної кісти, частини зуба з коренем, резекцію (висічення) частини кореня і т.д. Зараз вони проводяться все частіше: там, де раніше доктор просто пропонував видалення, сьогодні лікарі до останнього намагаються зберегти власний зуб.
  • Лікування пародонту (навколозубних тканин) в тих випадках, коли класичні і більш щадні методи не підходять, або не дають потрібного результату.
  • Усунення ускладнень, які виникли в результаті неправильного протезування, або лікування кореневих каналів. Якщо при обробці коренів в перший раз була допущена помилка, це викликає запалення та необхідність розпломбування і видалення запалених ділянок тканин.
  • Видалення зубів різних видів, і в різних станах - включаючи вісімки і коріння.
  • Встановлення імплантів: з кожним роком ця послуга хірургічної стоматології у Києві стає все більш популярною. Вона вимагає від хірургів стоматологів високої кваліфікації, великого досвіду і професіоналізму. У Люмі-Дент встановлюють імпланти при повній і частковій відсутності зубів - це найякісніші конструкції від світових виробників.
  • Відновлення обсягу кісткової тканини - операція синус ліфтинга - зазвичай тісно пов'язана з імплантологією. Тканини найчастіше відновлюють саме для того, щоб потім в них же встановити імпланти для закріплення зубних протезів. Без синус ліфтингу для деяких пацієнтів імплантація неможлива, так як у зубного імпланта просто не вистачить площі для опори і закріплення - при таких умовах він не буде триматися.
  • Хірургічне виправлення прикусу - необхідно в ортодонтичних випадках, коли брекетами або капами неможливо виправити прикус. В ортодонтії таке виправлення прикусу частіше роблять з дорослими пацієнтами, у яких вже повністю сформовані щелепні кістки. Також ця послуга надається тим пацієнтам, які не хочуть довго чекати ефекту від лікування брекет-системами, або іншими технологіями ортодонтії.

 

Фото. Приклад виконаної роботи з видалення зубів мудрості в клініці Люмі-Дент.

 

 

Перераховувати послуги хірургів, які запропоновані в стоматологічній хірургії та ортодонтії, можна ще довго.

 

  • Сучасні зубні хірурги працюють з м'якими і твердими тканинами, вирішуючи будь-яке завдання. За допомогою стоматологічної операції можна навіть поміняти положення зубів, вирівняти зуби, виправити складні проблеми, пов'язані з прикусом.
  • Складні хірургічні маніпуляції з успіхом виконуються як відносно дорослих, так і по відношенню до дітей - якісне знеболювання знімає будь-які обмеження.

 

Техніка хірургічної стоматології у Києві

 

  • Хірургічна стоматологія - це сфера, в якій постійно з'являється щось цікаве: удосконалюються технології, випускається нова, більш якісна і надійна техніка.
  • В клініках Люми-Дент у хірургії вже давно і активно використовують можливості лазера, за допомогою якого лікують виразки, зменшують пародонтальні кишені, роблять безкровні операції тощо. У багатьох випадках лазер повністю замінив звичайний скальпель, бо забезпечує зовсім інший рівень роботи.
  • Щоб лікування проходило максимально якісно, ​​а лікар нічого не упускав в процесі, використовують і таке рішення, як стоматологічні мікроскопи. Такий апарат дає багаторазове збільшення видимості потрібної ділянки, тому лікар бачить всі нюанси - наприклад, за допомогою мікроскопа стоматолог може добре розглянути нетипове розташування коренів.

 

Величезну роль в оснащенні клініки грає і те, які можливості вона використовує для знеболювання.

 

У Люмі-Дент для хірургічної стоматології застосовують спеціальні апарати STA - завдяки них подачу ліків контролює комп'ютер, а сама рідина надходить в тканини через спеціальний інструмент, без звичних шприців і довгих страшних голок.

 

Перевага такої анестезії в тому, що вона забезпечує точну область знеболювання і не захоплює ділянки, які стоматолог-хірург обробляти не буде.

 

Фото. Апарат комп'ютерної анестезії STA.

 

 

Хірургічна стоматологія від Люмі-Дент: різноманітність послуг

 

Своїм клієнтам ми пропонуємо наступні види послуг хірургів-стоматологів:

 

  • Видалення зубів і коренів - незалежно від того, про які складності йдеться. Зубні хірурги нашої компанії беруться навіть за ті випадки, з якими інші фахівці не люблять зв'язуватися. Лікарі видаляють як звичайні, так і Ретиновані зуби, працюють із зруйнованими коронками. Можна просто видалити коронку та корінь, а можна відразу ж провести операцію по імплантації - все залежить від конкретної ситуації.
  • Видалення зубів мудрості - нерідко це складна маніпуляція, яка вимагає від фахівця великого досвіду. Але в клініках Люмі-Дент в Києві навіть таке завдання вирішується за максимальним комфортом для пацієнта.
  • Лікування кісти зуба - сьогодні саме лікування є пріоритетним рішенням, зараз багато людей досі впевнені, що кіста є прямим шляхом до видалення зуба. Але хірурги-стоматологи роблять все, щоб цього не сталося: зараз існують такі зубозберігаючі операції, як цистектомія, гемісекція, цистотомія. Оскільки ці маніпуляції в хірургічній стоматології досить складні, довіряти їх можна тільки досвідченим лікарям.
  • Кісткова пластика PRF - цей метод хірургічної стоматології передбачає, що для виготовлення мембран, які використовуються в кістковій пластиці, за основу береться кров самого пацієнта. Інноваційна технологія застосовується при синус-ліфтинзі, трансплантації кісткових тканин, пародонтальних дефектах та інших проблемах.
  • Пластика вуздечки верхньої і нижньої губи, пластика вуздечки язика - для вирішення цих завдань застосовують лазер. Він відразу ж зупиняє кров, знезаражує тканини - в результаті ризик будь-яких ускладнень дуже малоймовірний. Такі операції роблять як дітям різного віку, так і дорослим. Зверніть увагу: в клініках Люмі-Дент працюють дитячі стоматологи з відповідною кваліфікацією і вмінням знаходити підхід до будь-якої дитині.

 

Ще одна технологія, яка успішно застосовується в клініках стоматологічної хірургії - це пьезохірургія, в якій використовується спеціальний апарат: пьезотом.

 

Ультразвукові коливання, які впливають на кістку, дозволяють проводити найскладніші операції:

  • видаляти проблемні зуби,
  • вирішувати ортодонтичні завдання по установці імплантів,
  • проводити хірургічне виправлення прикусу і т.д.

 

Пристрій впливає виключно на кістку- він не ріже м'які тканини, не чіпляє судини або нерви, це дозволяє знизити травматичність втручання до мінімального рівня.

 

Фото. Хірург стоматолог в Києві, стоматологія Люмі-Дент.

 

 

Плюс методу ще й у тому, що вплив на організм пацієнта є мінімальним, тому після стоматологічної операції пацієнт відразу почувається значно краще.

 

В багатьох випадках у хірургії пьезотом замінює застарілу бормашину, є ситуації, коли він може робити те, на що класичний інструмент не здатен - наприклад, робити забір кісткової тканини для пересадки.

 

Ціни на хірургічну стоматологію у Києві, в клініках Люмі-Дент

 

Ціни послуг стоматолога-хірурга хвилюють кожного пацієнта: і всі розуміють, що послуги із застосуванням сучасного обладнання та найякісніших матеріалів занадто дешевими бути не можуть.

 

Але в мережі Люмі-Дент вдалося досягти балансу між цінами стоматологічної хірургії і тими можливостями, які отримує пацієнт. У клініках постійно проводяться акції, пропонуються додаткові знижки - завжди є можливість добре заощадити.

 

  • У Люмі-Дент серйозно ставляться до своєї репутації, а тому ціни на хірургічну стоматологію пацієнтам озвучуються відразу. Коли ви прийдете на прийом і пройдете первинне обстеження, лікар відразу зможе зорієнтувати вас з фінансового питання - при призначеному лікуванні вартість послуг вже не змінюється.
  • Зміна вартості відбувається тільки в крайньому випадку - і тільки тоді, коли для зміни лікування є серйозні підтверджені свідчення.
  • Пацієнт завжди знає, за що він платить - не дарма хірургічна стоматологія стала одним з найбільш затребуваних напрямків клініки Люмі-Дент.
  • Пацієнти завжди знають, що такі послуги як, наприклад, хірургічне виправлення прикусу - їм по кишені - навіть в найскладніших ситуаціях.

 

Фото. Імплантація та протезування пацієнтові нашої клініки.

 

 

Клініки хірургічної стоматології Люми-Дент: рішення найскладніших завдань

 

Якщо ви шукаєте хірурга-стоматолога в Києві, ознайомтеся з пропозиціями стоматологічних центрів Люми-Дент.

 

  • Кожен фахівець, який працює в наших клініках, не просто отримав якісну освіту, але і має хороший досвід - ці люди постійно підвищують свою кваліфікацію, набувають нові навички. Завдяки такому підходу вдалося сформувати команду, яка здатна вирішити будь-яку проблему хірургічної стоматології - навіть саму запущену і незвичайну.
  • Якісна техніка, яка допомагає в діагностиці та лікуванні зубів, багато в чому полегшує завдання лікарів, допомагає знизити всі ризики, спростити період реабілітації після видалення зубів, пластики, імплантації та інших маніпуляцій стоматологічної хірургії.

 

Відео відгуки наших клієнтів можна побачити в розділі "Стоматологія Київ відгуки".

 

Фото. Щасливий пацієнт нашої клініки.

 

 

Стоматологічні клініки Люмі-Дент - це безпека, ефективність, безболісність процедур і увага до кожної деталі!

 

Зведена статистика з деяких послуг, наданих за 2023 рік:

 

Проведено комп'ютерних анестезій STA
6954
Просте видалення зуба мудрості
2084
Складне видалення (атипове)
870
Синус ліфтінг
184
Кількість інших операцій (вестибулопластика, кісткова пластика та інші)
152
Нарощування кістки A-PRF
127

 

Вибирайте поруч кращих у своїй справі!

 

Запишіться сьогодні в клініки стоматологічної хірургії Люмі-Дент, на безкоштовну консультацію!

 

Ціни стоматологів хірургів в Києві

Огляд, консультація
безкоштовно
Стерильний хірургічний набір
445 грн
Видалення кісти зуба
2210 грн
Видалення зуба мудрості
2200 грн
Видалення зуба
780 грн
Седація закисом азоту (30 хвилин)
1350 грн
Лікування зубів уві сні дорослому (1 година)
3850 грн
Комп'ютерна анестезія STA
530 грн

Цю послугу в наших клініках надають хірурги стоматологи в Києві

Гнип Віталій Володимирович
Лікар хірург імплантолог
Зраєвський Андрій Русланович
Лікар хірург імплантолог
Копичко Денис Миколайович
Лікар хірург імплантолог
Павлюченко Євген Юрійович
Лікар хірург імплантолог