Фото Відбілювання Зубів Beyond Polus - Скільки Коштує В Києві

Рекомендоване відео

 

ІННОВАЦІЙНА СИСТЕМА ФОТО ВІДБІЛЮВАННЯ BEYOND

 

Переломним моментом в сфері естетичної стоматології і справжньою інновацією стала система відбілювання Beyond. 

 

Відгуки професіоналів роблять цю відбілюючу систему однією з найбільш ефективних методик в силу використання розробниками суперсучасних оптичних технологій, застосування новітніх методів фільтрації світла, а також спеціального гелю.

 

Фото робіт наших фахівців системою відбілювання зубів Beyond Polus, до і після.

 

 

 

Унікальність даного методу полягає в тому, що він рівномірно розподіляє потік світла нешкідливого УФ-випромінювання завдяки особливій вбудованій системі фільтрації.

 

Висока результативність, а також абсолютна безпека забезпечується завдяки застосуванню спеціального світла блакитного спектру, потік якого фільтрують більш ніж 12000 оптичних волокон. Холодне блакитне світло надає найбільш щадну дію на емаль і зубні тканини і дозволяє в найкоротші терміни добитися найкращого ефекту.

 

Починаючи з 2016 року система відбілювання BEYOND відгуками експертів щорічно отримує премію в номінації "Краща система відбілювання" за версією незалежного науково-дослідного центру Dental Advisor (який з 1984 року готує спеціалізовані матеріали, становить оцінки і звіти в області сучасної стоматології).

 

Основні переваги відбілювання зубів Beyond

 

  • Абсолютно безпечна і безболісна для пацієнта;
  • Використовуються виключно високоякісні матеріали і галогенові лампи;
  • Гарантує клієнту ефективний захист від шкідливого УФ-випромінювання і виключає ризик появи опіків в слизовій оболонці рота;
  • Не травмує навколозубні м'які тканини;
  • Дозволяє ефективно відбілити зубні ряди на 5-14 відтінків (в середньому на 8) за загальноприйнятою шкалою Віта;
  • Відрізняється найменш агресивним впливом на зубну емаль завдяки використанню холодного джерела світла (максимально можлива температура становить 37.6 °);
  • Процес проходить набагато швидше, ніж будь-які подібні маніпуляції (це займе у Вас всього 30-40 хвилин); підготовка до проведення відбілювання проходить максимально швидко; сама маніпуляція контролюється за допомогою спеціального вбудованого в систему цифрового таймера;
  • Дієвий результат, який, в залежності від індивідуальних особливостей організму і звичок пацієнта, зберігається близько двох років;
  • Невисока ціна по акції нашої клініки;
  • Побічних явищ і дискомфорту у пацієнтів після проведення процедури не спостерігається.

 

Чи підходить вам фото відбілювання зубів Beyond Polus

 

  • Якщо Ви хочете отримати відмінний результат за приємною акційною ціною за короткий термін і поліпшити відтінок емалі без будь-яких негативних наслідків - то використання ультрасучасної технології Бейонд, мабуть, стане найбільш комфортним, безпечним і ефективним методом.
  • Якщо Ви недостатньо ретельно стежили за гігієною ротової порожнини, багато курите, часто вживаєте напої та їжу, що містять різні барвники - емаль неминуче змінює свій колір, набуває неприємний жовтий або сіруватий відтінок, який не додасть краси Вашій посмішці. Іноді, з роками або в силу природної схильності, а також після прийому деяких медикаментів, на емалі можуть виникнути тьмяні плями - в такому випадку технологія фотовідбілювання Бейонд відмінно допоможе впоратися з цією проблемою.
  • Як досвідчені фахівці, ми хотіли б звернути Вашу увагу на те, що зубні ряди, що мають жовтуватий відтінок, піддаються фотовідбілюванню Бейонд краще, ніж в тих випадках, коли емаль має сіруватий колір. Професіонали клініки «Люмі-Дент» в Києві зможуть точно визначити стан і причину потемніння емалі, а також проконсультують з приводу ефективності використання методу фотовідбілювання у Вашому індивідуальному випадку, і при необхідності - запропонують всі можливі альтернативні рішення проблеми.

 

Методика проведення процедури Бейонд

 

Процес проведення відбілювання зубів Beyond Polus від початку і до кінця відбувається під контролем досвідчених лікарів стоматологів-гігієністів.

 

Основні етапи процедури:

 

Етап
Короткий опис
1

Огляд загального стану ротової порожнини;

Обговорення з пацієнтом реальної ефективності і можливості застосування даної процедури;

Визначення кольору зубних рядів на даний момент за спеціальною шкалою і прогноз результативності фотовідбілювання;

Гігієнічна чистка емалі від різних видів зубного нальоту.

2
Пацієнту встановлюють спеціальне пристосування - ретрактор і спеціальні захисні окуляри. Щоб уникнути можливого пересушування на губи, наноситься бальзам.
3
У зоні фотовідбілювання на ясна, а також між зубиками, стоматолог накладає захисний гель, основна функція якого в даному випадку - захистити м'які тканини від відбілюючого гелю;
4
Після виконання всіх необхідних запобіжних засобів - гігієніст акуратно розподіляє відбілюючий гель, рівномірно накладаючи його на верхній і нижній зубний ряд;
5
Далі спеціальною лампою-акселератором проводиться відбілювання зубів BEYOND POLUS II, стоматолог включає апарат і робить три підходи приблизно по 12 хвилин;
6
По завершенню процедури з рота витягуються всі сторонні матеріали і пацієнт може моментально побачити отриманий результат - новий відтінок, який буде набагато біліше і суттєво відрізнятися від вихідного.
7
Гігієніст дає конкретні рекомендації по догляду за ротовою порожниною після проведення процедури, щоб Ви могли якомога довше насолоджуватися білизною Ваших зубів!

 

 

Рекомендації після відбілювання зубів Beyond 

 

  • Два тижні ми не радимо Вам курити, вживати чорний чай, каву, газовані напої, червоне вино, їжу, яка насичена різними видами барвників;
  • Перший час застосовуйте тільки білі зубні пасти та інші засоби гігієни для догляду за порожниною рота (рекомендуємо відразу проконсультуватися з цього приводу з лікарем);
  • Перші 72 години не використовувати помади для губ яскравих відтінків;
  • Для максимального продовження результату фотовідбілювання - регулярно проходите, раз на півроку, огляд у стоматолога і проводите гігієнічну чистку.

 

У роботі нашими клініками стоматології «Люмі-Дент» в Києві використовується акселератор для професійного відбілювання Beyond, відгуки наших клієнтів визнають його найбільш ефективною, безпечною і потужною технологією на сьогоднішній день.

 

Володіючи спеціально регульованими настройками і функціями чистки (під кожного пацієнта індивідуально підбирається «режим» - м'який, стандартний і надміцний), а також надзвичайно високою інтенсивністю і світловою потужністю LED, апарат дозволяє домогтися найкращого результату в найкоротші терміни.

 

 

 

 

 

Система пройшла всі необхідні випробування і експертизи в Україні та відповідає всім встановленим державним медичним нормам і критеріям безпеки, що підтверджують відповідні сертифікати, які ми готові надати при Вашому візиті.

 

Клініки «Люмі-Дент» по праву визнані лідером в області надання стоматологічних послуг в столиці, наші стоматологи мають більше 20 років досвіду роботи. Ми застосовуємо виключно передові технології і намагаємося забезпечити нашим пацієнтам максимальний рівень комфорту і професійне обслуговування за доступними цінами.

 

Скільки коштує відбілювання Beyond в Києві

 

Ціна відбілювання зубів представлена за вказаним посиланням, а також у розділі «Стоматологія Київ ціни» нашого сайту.

 

Докладніший і точний розрахунок ціни фотовідбілювання зубів найінноваційнішими методиками в «Люмідент» (Оболонь, Позняки Осокорки, Солом'янській район) - Ви зможете отримати після консультації з нашими професіоналами.

 

Лікарі стоматологи абсолютно безкоштовно проведуть огляд і дадуть Вам подальші рекомендації з проведення даної процедури.

 

Статистика за 2022 рік:

 

Професійне фотовідбілювання Бейонд
453
 

Відбілювання зубів Beyond, відгуки наших клієнтів:

 

 

 

 

 

Обирайте поруч кращих у своїй справі!
 
Запишіться сьогодні на безкоштовну консультацію!

 

Ціни на послуги

Фотовідбілювання зубів BEYOND Експрес (1 щелепа)
Акція! – Тільки до 31 травня!
2110 грн
Фотовідбілювання зубів BEYOND Експерт (1 щелепа)
Акція! – Тільки до 31 травня!
2660 грн

На Вас чекають

Кухар Ірина Дмитрівна
Лікар стоматолог терапевт
Горбецький Артем Васильович
Лікар стоматолог терапевт
Дульнєв Кирило В'ячеславович
Лікар стоматолог терапевт
Біланенко Дмитро Ігорович
Лікар стоматолог терапевт
Корицький Владислав В’ячеславович
Лікар стоматолог ортопед
Власюк Світлана Петрівна
Зубний гігієніст